Информации за испорака

За секој купен производ од територијата на Р. Македонија испораката е Бесплатна. Доставната служба ја испорачува секоја  пратката во Р. Македонија во рок од 1 до 2 работни дена, до секоја адреса и населено место. FIneArtMacedonia  соработува со Карго Логистик доо Скопје лиценцирана копмпанија за вршење поштенски услуги на територијата на Р.Макединија.

За секој купен производ надвор од територијата на Р.Македониија испоракта се наплака. Испороката се наплаќа според ценовиникот на FedEx. FedeEx Експрес овозможува брза и сигурна испорака до секоја адреса во САД и во повеќе од 220 земји и теретории во светот.

 

 

 

Fine Art Macedonia © 2019. UKION SHOPS