За нас

Основната дејност на Fineartmacedonia.com е производство и продажба на уметнички слики, графики, принтови и постери и нивно врамување. Воедно Fineartmacedonia.com соработува со домашни и странски автори.

Еден од продажните салони на Fineartmacedonia.com е Галерија Леонардо која се наоѓа на УЛ.Бул Партизански Одреди БР 9 ( карши Соборен Храм) Контакт број за Галрија Леонадро: 078 437 110

Контакт: 071 241 130  fineartmacedonia@gmail.com

Fine Art Macedonia © 2019. UKION SHOPS